Projecten

CityLab Drachten is continu bezig met allerlei projecten. Van onderzoeken tot aan het verkopen van producten, en van projecten die voor heel Friesland interessant zijn tot projecten die we uitvoeren  voor kleine ondernemers. Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem contact op met CityLab!

 

 

Fairtrade geschenken

CityLab Drachten is gevraagd door de wereldwinkel Leek of wij fairtrade kerstpakketten en relatiegeschenken onder de aandacht willen brengen van ondernemers in Drachten en omgeving.

Wilt u ook niet liever een cadeautje geven waar meer mensen iets aan hebben? Met een fairtrade cadeau geeft u ook de boeren iets terug. U zorgt ervoor dat zij een eerlijke prijs krijgen voor de producten en u geeft uw personeel of trouwe klant een mooi geschenk.

Meer informatie over dit project of interesse? Neem dan contact op via info@citylabdrachten.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tony’s Chocolonely

CityLab Drachten is door de wereldwinkel leek gevraagd fairtrade chocolade te verkopen van het merk Tony’s Chocolonely. Stagiaires van CityLab verkopen naast de

normale repen van Tony’s Chocolonely ook limited editions.

De repen van Tony zijn niet alleen erg lekker, maar ook goed voor de mensen die de repen maken. De boeren krijgen er namelijk een eerlijke prijs voor.
Binnenkort staan onze stagiaires op een aantal scholen in Drachten om de repen te verkopen.
Ook zin in een (h)eerlijke chocolade reep van Tony Chocolonely? Houdt onze website in de gaten voor locaties en tijden!